Tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltakere 

Les hva tidligere kursdeltakere sier om stressreduksjonskurset.

"Kurset har hjulpet meg til å bli bevisst hva som skjer i meg og innfridde over mine forventninger. Fordeling mellom teori, øvelser, erfaringsutveksling og refleksjon var meget bra. Lærerikt med hjemmeoppgaver og øvelser. Anbefaler absolutt kurset til andre.".

Kursdeltaker stressreduksjonskurs


"For meg var refleksjon og diskusjon i gruppa svært viktig. Jeg er alt i alt svært fornøyd med kurset.Teorien ble formidlet forståelig og det var god fordeling mellom teori og øvelser. Det var litt utfordrende å finne tid til hjemmeoppgavene men absolutt fint at det var hjemmeoppgaver. Koselig og lune lokaler. Anbefaler absolutt kurset til andre.".

Kursdeltaker stressreduksjonskurs

"Jeg lærte og erfarte at det er mulig å få mindfulness – oppmerksomt nærvær inn i hverdagen. Viktig med hjemmeoppgaver mellom kurskveldene. Teorien ble veldig bra forklart. Fin størrelse på gruppa (7 stk.) Vil anbefaler kurset til andre."

Kursdeltaker stressreduksjonskurs

"Jeg har fått verktøy som jeg kan bruke i hverdagen min. Spesielt viktig for meg var arbeidet med vanskelige følelser og se mine reaksjoner på dem. Teorien som ble formidlet kunne jeg ha nytte av i hverdagen. Jeg er veldig fornøyd med kurset og kursleder var svært dyktig. Koselige lokaler. Anbefaler kurset til andre.

Kursdeltaker stressreduksjonskurs

" Jeg lærte mye på kurset som jeg kan bruke. Det var et grundig og godt kurs. Kursleder var veldig tilstede og godt forberedt. Akkurat passe med skriftlig materiell. Er veldig fornøyd med kurset og har allerede anbefalt kurset til andre."

Kursdeltaker stressreduksjonskurs

"Jeg lærte å legge merke til tankene og følelsene mine og hva som skjer med meg i ulike situasjoner i livet. Dette var viktig lærdom for meg. Det var fint å høre de andre deltakernes erfaringer av øvelser og hjemmeoppgaver og jeg følte ikke at jeg alltid måtte dele noe selv. Utfordrende med hjemmeoppgaver til og begynne med men ble lettere etterhvert. Fine lokaler med god energi. Kurset var lærerikt og sosialt. Anbefaler det gjerne til andre."

Kursdeltaker stressreduksjonskurs

"Mye mer ny lærdom enn jeg trodde på forhånd- masse nye ting å lære om hvordan og hvorfor jeg fungere, tenker og reagerer som jeg gjør. Jeg har blitt mer rolig og mer tålmodig. God og tålmodig kursleder"

Kursdeltaker stressreduksjonskurs

"Jeg kan anbefale dette av hele mitt hjerte. Monika Haugen er en dyktig instruktør. Rolig, vennlig og empatisk. Man lærer metoder og verktøy til å ta med seg i hverdagen for å redusere stress og uro"

Kursdeltaker stressreduksjonskurs

Klikk her for å begynne å skrive. Quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia.

Navn Familienavn

Firmanavn

"Håpet å finnen måter å ikke stress, jage meg selv opp på. Ønsket å lære å finne ro. Kurset har vært fantastisk og er en meget dyktig instruktør. Et kurs jeg vil anbefale videre!

Kursdeltaker stressreduksjonskurs

"Kurset ble annerledes enn jeg hadde sett for meg, men til slutt fikk jeg forståelse for hva mindfulness kan bety for meg"

"Et grundig og godt gjennomført kurs"

Kursdeltaker stressreduksjonskurs

"Har lært mer og fått bedre forståelse av mindfulness enn jeg hadde forventninger om. Fint kurs, engasjert kursholder. For meg var det litt krevende med hjemmeoppgaver"

Kursdeltaker stressreduksjonskurs

"Fått bedre livskvalitet, mindre smerter. Kurset var veldig bra. Lærte mye. Rolig og sindig kursholder og fin gruppe"

"Fantastisk kurs og kursholder. Dette er virkeliget kurs jeg vil anbefale videre"

Kursdeltaker stressreduksjonskurs

"Jeg har fått gode verktøy jeg kan bruke i hverdagen. Tryggere på at jeg kan mestre situasjoner som før ga meg frustrasjon. Jeg var veldig fornøyd med alt innholdet! Teorien ble presentert på en meget bra og lettfattelig måte. Kursleder er en meget god pedagog og formidler. Jeg likte veldig godt at vi fikk mulighet til å gjøre ting hjemme, men at det var en god og trygg atmosfære rundt gjennomgangen av det vi hadde gjort – så man ikke følte at man MÅTTE dele. Hvis man av en eller annen grunn ikke hadde gjort en oppgave – var det også greit. Jeg synes lokalene var utmerket til dette formål. Ikke for stort. Alt i alt så er jeg strålende fornøyd med kurset. Anbefaler absolutt kurset til andre. "

Kursdeltaker stressreduksjonskurs

"Jeg var nysgjerrig på mindfulness. Veldig bra kurs. Lærte masse og fikk forskjellige hjelpemidler for å mestre og roe ned ulike utfordringer i hverdagen. Meget dyktig instruktør som definitivt brenner for dette og kurset kan anbefales til alle"

Kursdeltaker stressreduksjonskurs

"Lært mye om hvordan jeg kan roe ned i hverdagen. Meget dyktig instruktør som definitivt brenner for dette og kan anbefales alle. Nyttig og lærerikt kurs"

Kursdeltaker stressreduksjonskurs